Vad tycker tidigare artister?

Jan-Olof Andersson

Sångare, gitarrist, pedagog, föreläsare och sångskrivare
Besök Fritt Spelrum och ge dig själv en övernaturlig musikupplevelse med himlen som tak och med fötterna på jorden. Jag har som medverkande artist vid flera tillfällen på den högt belägna scenen erfarit att en svävande känsla av kontroll infunnit sig och en total kontakt med en lyssnande publik ha kunnat etableras på grund av naturens egna och generösa förutsättningar i kombination med ett professionellt arrangörskap och med besökarens fullödiga musikupplevelse som högsta prioritet. Tack för att ni finns för att ge oss ett ”Fritt Spelrum”.

Ola Aurell

Artist
Spraglehall är en säregen och underbar spelplats. Så mycket berg, himmel och hav på samma gång. Kärleksfull publik, och fantastisk sillamacka!

Anna Döbling

Artist
Av alla scener jag spelat på är den här den absolut vackraste! Att få sjunga i ett stenbrott, i en ljus och varm sommarkväll inför en lyssnande publik – ‘magiskt’ är ett slitet ord, men det var precis så det kändes. Tack för att vi fick vara med på Fritt Spelrum!

Mats Klingström

Gitarrist, sångare, låtskrivare
Fritt Spelrum är verkligen ett “fritt spelrum”, med himlen som tak och havet som fond.
En intresserad, lyssnande publik och engagerade arrangörer!

Elin-Louise Bäcklin

Artist
Vacker och unik spelplats men framför allt fantastisk publik och härliga arrangörer. Vad mer kan man som musikant önska sig?

Ljungbackastefan (Stef Sigfalk)

Bard
Jag har stått på denna natursköna scenen ett flertal gånger, både som konferencier och artist och jag måste säga; jag tycker detta är den i särklass vackraste scenen i världen.

Mats Westling

Artist och låtskrivare
Att få framföra min musik på denna bländande vackra plats kallad Spraglehall.
Att få blicka ut över festivalens underbara publik och känna och ta emot genuin kärlek.
Att få erfara det såväl professionella som innerligt varma mottagande som alla runt Fritt Spelrum skänker.
Det, mina damer och herrar är en ren njutning för själ och hjärta…

Pernilla Andersson

Artist, singer/songwriter
Vi hade en så fin kväll i Spraglehall, trevliga arrangörer, underbar natur, publik av yttersta klass och kallt men uppfriskande i vattnet, kommer gärna tillbaka!