Vad tycker artisterna?

Besök Fritt Spelrum och ge dig själv en övernaturlig musikupplevelse med himlen som tak och med fötterna på jorden. Jag har som medverkande artist vid flera tillfällen på den högt belägna scenen erfarit att en svävande känsla av kontroll infunnit sig och en total kontakt med en lyssnande publik ha kunnat etableras på grund av naturens egna och generösa förutsättningar i kombination med ett professionellt arrangörskap och med besökarens fullödiga musikupplevelse som högsta prioritet. Tack för att ni finns för att ge oss ett ”Fritt Spelrum”.
Jan-Olof Andersson

sångare, gitarrist, pedagog, föreläsare och sångskrivare

Spraglehall är en säregen och underbar spelplats. Så mycket berg, himmel och hav på samma gång. Kärleksfull publik, och fantastisk sillamacka!
Ola Aurell

Artist

Av alla scener jag spelat på är den här den absolut vackraste! Att få sjunga i ett stenbrott, i en ljus och varm sommarkväll inför en lyssnande publik – ‘magiskt’ är ett slitet ord, men det var precis så det kändes. Tack för att vi fick vara med på Fritt Spelrum!
Anna Döbling

Artist

Fritt spelrum är verkligen ett “fritt spelrum”, med himlen som tak och havet som fond.
En intresserad, lyssnande publik och engagerade arrangörer!
Mats Klingström

Gitarrist, sångare, låtskrivare

Vacker och unik spelplats men framför allt fantastisk publik och härliga arrangörer. Vad mer kan man som musikant önska sig?
Elin-Louise Bäcklin

Artist

Jag har stått på denna natursköna scenen ett flertal gånger, både som konferencier och artist och jag måste säga; jag tycker detta är den i särklass vackraste scenen i världen.
Ljungbackastefan (Stef Sigfalk)

Bard